Nieuws

Dubbel feest!

Dubbel feest!

 

We hebben iets te vieren! Zodra het tijd is voor de feestdagen hebben we bij Populytics een extra feestje. Populytics is namelijk jarig en 1 jaar geworden! Deze mijlpaal willen we natuurlijk graag met je delen.  

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd en hebben we met behulp van meer dan 50.000 Nederlanders, organisaties, bedrijven en overheidsorganen geadviseerd over hun beleid. En dat is niet niks! We vielen met onze projecten ook op in de media. Zo verscheen deze zomer ons onderzoek over coronamaatregelen veelvoudig in de nationale media. Met als hoogtepunt een bericht in de Linda over onze raadpleging over het medische keuren van rijbewijshouders 🙂. 

Maar ook binnen de organisatie is er veel gebeurd. Zo hebben we in Leiden ons eerste kantoor geopend en hebben we de eerste vaste medewerkers in dienst kunnen nemen. Daarnaast hebben we een hoogtepunt gehad met onze software developers waarbij we onze software vanaf de grond hebben opgebouwd én nu een schaalbare eerste versie van het platform Wevaluate hebben gecreëerd! 

Het jaar is voorbijgevlogen, en dat komt mede dankzij alle mensen die net als ons geloven in de voordelen van het betrekken van burgers bij beleidsvorming. Vandaar dat we onze partners in het zonnetje willen zetten: TU Delft, Public Mediation, Councyl en het Nederlands Platform Burgerparticipatie en Overheidsbeleid. Bedankt voor jullie steun en de samenwerking! 

En natuurlijk bedanken we alle mensen die mee hebben gedaan aan de onderzoeken en zo hun visies, ideeën en afwegingen met ons deelden. We kunnen niet wachten om nog meer input van jullie te krijgen met de inzet van Wevaluate in het komende jaar.  

Nu is het tijd om even te ontspannen en (na) te genieten. We wensen iedereen prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! 

Deel dit artikel

Meer nieuws

Blijf up-to-date