Training

Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten

Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten

Wij merken dat onze klanten niet alleen raadplegingen willen uitvoeren, maar ook willen (door)leren over nieuwe methoden en behoefte hebben aan wetenschappelijke inzichten over burgerparticipatie en burgerevaluatie. Daarom organiseren wij webinars en trainingen.

Wat we bieden

Regelmatig organiseren we samen met de TU Delft webinars, trainingen of opleidingen over nieuwe en wetenschappelijke methoden voor burgerparticipatie en burgerevaluatie. We richten ons hierbij op een publiek van ambtenaren en adviseurs.

Behoefte om meer te leren over een specifiek onderwerp? We organiseren ook trainingen op maat. Neem contact met ons op via shannon@populytics.nl voor meer informatie.

Shannon Spruit
Mede-oprichter & Directeur Projecten

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten over ons en ons werk? Bijvoorbeeld over de raadplegingen die wij organiseren, participatietrajecten en/of het Wevaluate softwareplatform? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Of schrijf hier in voor onze nieuwsbrief.


  Met het sturen van deze e-mail, bevestig je dat je instemt met het verwerken van jouw persoonlijke gegevens door Populytics zoals omschreven in het privacystatement.


  Blijf up-to-date

  Door je aan te melden voor de nieuwsbrief of voor het ontvangen van een rapport is het noodzakelijk dat wij enkele van uw gegevens verwerken. Bekijk onze gehele privacyverklaring hier.
   Benieuwd naar onze gepubliceerde rapporten?
   Bekijk deze op onze Cases pagina.