Doe mee aan een van onze actieve raadplegingen

Nu live: Hoe verbetert de overheid de ‘Oude Lijn’ tussen Leiden en Dordrecht?

De komende jaren verbetert de overheid het spoorsysteem tussen de steden Leiden, Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam en Dordrecht. Dit traject heet ook wel ‘de Oude Lijn’. In deze raadpleging vragen we je welke keuzes de overheid volgens jou moet maken over het verbeteren van de Oude Lijn en de stationsgebieden. Voor iedereen die in deze regio woont en/of wel eens gebruikt maakt van het spoor op de Oude Lijn. Ga naar de raadpleging over de Oude Lijn.

Nu live: Hoe kan het ministerie van LNV beter samenwerken met haar belanghebbenden?

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) werkt samen met veel mensen en partijen, oftewel de belanghebbenden van het ministerie. Het ministerie wil graag weten wat ze kan doen voor een betere samenwerking met belanghebbenden. En wat u als belanghebbende daar zelf aan kunt bijdragen.

Voor alle belanghebbenden van het ministerie van LNV. Van 18 maart tot en met 7 april 2024. Ga naar de raadpleging over de samenwerking.

Wil je vaker meedoen met onze raadplegingen?

We doen regelmatig raadplegingen waarbij mensen hun ideeën en visies kunnen delen aan overheden. Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer er een nieuwe raadpleging beschikbaar is? Schrijf je dan nu in!

Of bekijk een van onze eerdere raadplegingen

Blijf up-to-date